Download online videos with YouTubeDownloderOnline.com

You Tube Downloder Online.com is a tool which gives you the ability to download videos from streaming video sites. You can download videos from Youtube, DailyMotion, Metacafe and more in FLV, AVI, MOV, MPG or WMV formats.

Lea Dekleva Feat. Sasa i Mladen od TBF-a - Dogodila se ljubav...

Share:
Provider:YouTube
Link: http://www.youtube.com/watch?v=NT9SJnanRyM
Views: 3581   Hits: 3581   Downloads: 21
Description: kupi MP3/CD http://www.cedeterija.hr/izdanja_sear...
Lea Dekleva Feat. Saša i Mladen od TBF-a - Dogodila se ljubav...
Aqaurius Records, 2010.
redatelj: Radislav Jovanov Gonzo


Nakon izvanrednog uspjeha singla "Dogodila se ljubav..." koji je Lea Dekleva snimila u suradnji s Mladenom Badovincem i Sašom Antićem iz TBF-a, ova sjajna i emotivna pjesma dobila je svoju video priču u režiji Radislava Jovanova Gonza. Dok se Lea u Zagrebu borila s jesenjom kišom i niskim temperaturama, Mladen i Saša videospot su, u razmaku od svega nekoliko dana, snimali na 25 stupnjeva Celzijevih, u kratkim rukavima. Naravno, u Splitu! U pjesmi i spotu gostuje i Nikola Marjanović (glavni vokal benda Sane). Pjesma je snimljena u Morris studiju, pod paskom producenta Mira Vidovića, a odsvirali su je Janko Novoselić iz TBF-a (bubnjevi) i Alen Svetopetrić (gitare i bas). Klavirske je dionice odsvirao Matija Dedić zajedno s Deklevom.


"Ne krijem iznenađenje i sreću što je pjesma ovako zaživjela kod publike. Ovo je pravi vjetar u leđa za novi singl i album", kazala je Lea Dekleva, autorica glazbe i teksta pjesme koja je u kratko vrijeme od objave postala nezaobilazna na playlistama svih hrvatskih radio stanica.

"Dogodila se ljubav..." Lein je povratnički singl, pet godina od hvaljena kantautorska prvijenca "EmociJA". U međuvremenu, posvetila se pisanju stihova za izvođače poput Olivera, Massima, Marka Tolje, Maje Vučić, Tine Vukov i mnoge druge.
Tags: Lea Dekleva Sasa Mladen TBF The Beat Fleet Dogodila se ljubav Aqaurius Records Radislav Jovanov Gonzo pop split zagreb
Categories:others